AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü saç yıkamak

Kahve falında köpüklü saç yıkamak

Kahve falında köpüklü saç yıkamak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında köpüklü saç yıkamak gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Kahve falında köpüklü saç yıkamak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, üçüncü gözünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü çamaşır yıkamak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında köpükle yıkamak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ondan şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında köpük çamaşır yıkamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında köpük halı yıkamak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak kazancın katlanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir