AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Kahve falında erkeğe aşık olmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulur.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkeğe aşık olmak güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, makamının ve ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe aşık olmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek küs kimselerin barışacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın erkeğe aşık olmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir