AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe aşık olmak

Kahve falında bir erkeğe aşık olmak

Kahve falında bir erkeğe aşık olmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, para pul sahibi olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğu erkeği görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe aşık olduğunu görmek ağız tadının da kaçacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe aşık olmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin aşık olduğunu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek mutluluğunun da artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir