AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk baş görmek

Kahve falında kopuk baş görmek

Kahve falında kopuk baş görmek geniş bir rızka kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında kopuk baş gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında başı kopuk bebek görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına inanılır.

Kahve falında başı kopuk insan görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında başı kopuk inek görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopuk balık görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Kahve falında kopuk baş görmek mali sorunlarının çözüleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında başı kopuk yılan görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kopuk parmak görmek bilincin artacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir