Kahve falında yığılmış buğday görmek

Kahve falında yığılmış buğday görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iç açıcı sözlere, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yığılmış buğday gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında yığılmış buğday görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, elindekini de bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yığılı buğday görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin evini yıkmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bina yıkmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balyozla ev yıkmak onların güvenini sarsacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe duvarı yıkmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir binayı yıkmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında yığılı taş görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir