AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare yıkmak

Kahve falında minare yıkmak

Kahve falında minare yıkmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iyi geçiminin biteceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında minare yıkmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında minare yıkmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yığılmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tuğla yıkmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eski evi yıkmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, şansın yüze güleceğine delalettir.

Kahve falında taş duvar yıkmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında bir binayı yıkmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında köprü yıkmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında cami yıkmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir