AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşı olmamak

Kahve falında aşı olmamak

Kahve falında aşı olmamak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ruh sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında aşı olmamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında aşı olmak daha fazla yakınlaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında aşılı ağaç görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kolundan aşı olmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında kuduz aşısı olmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşı olmaktan kaçmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bulgur aşı yemek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşı yapmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tetanoz aşısı olmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir