AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin parçalandığını görmek

Kahve falında köpeğin parçalandığını görmek

Kahve falında köpeğin parçalandığını görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin parçalandığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Kahve falında köpekler tarafından parçalanmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin parçalandığını görmek şansın açılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek parçaları görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet eder.

Kahve falında köpek tarafından parçalanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında köpek parçalaması görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş parça et görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının çok düşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçak parçalandığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir