AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kestiğini görmek

Kahve falında köpek kestiğini görmek

Kahve falında köpek kestiğini görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kestiğini gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Kahve falında birinin köpek kestiğini görmek merdiven atlayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği kestiğini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kestiğini görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Kahve falında birinin kolunu kestiğini görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kestirmiş görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kestiğini görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi kestiğini görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir