AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin köpek kestiğini görmek

Kahve falında birinin köpek kestiğini görmek

Kahve falında birinin köpek kestiğini görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin köpek kestiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında köpeği kestiğini görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında köpek kestiğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin köpek kestiğini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını zorla kestirmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kendini kestiğini görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saç kestirmekten vazgeçmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin horoz kestiğini görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kestiğini görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir