AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığından kaçtığını görmek

Kahve falında köpek balığından kaçtığını görmek

Kahve falında köpek balığından kaçtığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balığından kaçtığını gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Kahve falında köpek balığından kaçtığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında siyah köpekten kaçtığını görmek hastalıklarından kurtulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak gittikçe çıkmaza düşeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kaçmasını görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, başına türlü işler geleceğine delalettir.

Kahve falında köpek kaçtığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kaçırmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca çıkmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir