AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ayağı görmek

Kahve falında köpek ayağı görmek

Kahve falında köpek ayağı görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ayağı gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında üç ayaklı köpek görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında köpek ayak izi görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, dualarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını köpek ısırmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında iki ayaklı köpek görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek ayağı görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ayağı köpek ısırmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir