AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek adam görmek

Kahve falında köpek adam görmek

Kahve falında köpek adam görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok başarılı olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yaşamına renk geleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek adam gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında köpek gezdiren adam görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekli adam görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında köpek adam görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, iyi anlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ateşte yanan adam görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancalı adamlar görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bir adamla beraber olmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Kahve falında adamla kavga etmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir