AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin hastalandığını görmek

Kahve falında köpeğin hastalandığını görmek

Kahve falında köpeğin hastalandığını görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, yakında başlayacak aşk macerasına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin hastalandığını gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Kahve falında köpeğin hasta olduğunu görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hasta köpek görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin hastalandığını görmek yiyip içeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta beyaz köpek görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza alamet eder.

Kahve falında köpeğini hasta görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği hasta görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta köpeği iyileştirmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir