AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kovalaması görmek

Kahve falında köpeğin kovalaması görmek

Kahve falında köpeğin kovalaması görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, düşmanından kurtulmaya, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, arkadaştan görülecek faydaya yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kovalaması gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak çok başarılı adımlar atacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak muradına ereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kovalaması görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından kovalanmak üzüntülerini bölüşeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz köpek tarafından kovalanmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında birini köpek kovalarken görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak çıkmaza düşeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir