AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği kovalamak

Kahve falında köpeği kovalamak

Kahve falında köpeği kovalamak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, büyük özgüven kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği kovalamak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında köpeğin kovaladığını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeklerin kovaladığını görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini köpek kovaladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekleri kovalamak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek kovalamak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah köpeğin kovaladığını görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği kovaladığını görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir