AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan öküz görmek

Kahve falında konuşan öküz görmek

Kahve falında konuşan öküz görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan öküz gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Kahve falında öküzün konuştuğunu görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Kahve falında konuşan öküz görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz sesi duymak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküze binmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküz eti yemek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında çok öküz görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına inanılır.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir