AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk heykelini görmek

Kahve falında atatürk heykelini görmek

Kahve falında atatürk heykelini görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, aradaki buzları eriteceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atatürk heykelini gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında atatürkün heykelini görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atatürk heykeli görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürk heykelini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında meryem ana heykeli görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında inek heykeli görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında konuşan heykel görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun heykeli görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine inanılır.

Kahve falında köpek heykeli görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir