AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan kahve almak

Kahve falında komşudan kahve almak

Kahve falında komşudan kahve almak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşudan kahve almak gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında komşudan kahve almak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında hazır kahve görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paket kahve almak çok sevineceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Kahve falında ölüye kahve ikram etmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kahve falında gelin görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir