AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta komşusunu görmek

Kahve falında hasta komşusunu görmek

Kahve falında hasta komşusunu görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, müjdeli haberler alacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hasta olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta komşusunu gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında komşunun hasta olduğunu görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında komşunu hasta görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işarettir.

Kahve falında komşusunun hasta olduğunu görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında komşusunu hasta görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında hasta komşusunu görmek geleceğinin parlak olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Kahve falında komşuyu hasta görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında komşunun hastalandığını görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta komşu görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir