AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusuna su vermek

Kahve falında komşusuna su vermek

Kahve falında komşusuna su vermek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işsiz ise işe gireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşusuna su vermek gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında komşudan su almak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Kahve falında komşudan su istemek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında komşusuna su vermek edilen duaların karşılığını bulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya su vermek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun balkonunu görmek maddi kriz yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında komşunun evden taşındığını görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun boşandığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir