AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun boşandığını görmek

Kahve falında komşunun boşandığını görmek

Kahve falında komşunun boşandığını görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun boşandığını gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında komşunun boşandığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun boşandığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin boşandığını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında boşanmak istediğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak boşanmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulur.

Kahve falında ölüden boşanmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir