AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmak istediğini görmek

Kahve falında boşanmak istediğini görmek

Kahve falında boşanmak istediğini görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, iş yeri sahibi olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında boşanmak istediğini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Kahve falında eşinden boşanmak istemek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasından boşanmak istemek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşine boşanmak istediğini söylemek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşanmak istediğini söylemek huzurlu hissedileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boşanmak istediğini görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının boşanmak istediğini görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında eşinin boşanmak istediğini görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir