AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun annesini görmek

Kahve falında komşunun annesini görmek

Kahve falında komşunun annesini görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hem çok mutlu olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisine uğur getireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında komşunun annesini gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında komşunun annesini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusunun zengin olduğunu görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evi görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında komşuya tavuk vermek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, akıllı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini satın almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Kahve falında komşu kadınları görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, özlemelerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyla küsmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük problemler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir