AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan hediye almak

Kahve falında komşudan hediye almak

Kahve falında komşudan hediye almak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında komşudan hediye almak gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında komşudan hediye almak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şansın açılacağına inanılır.

Kahve falında iyi komşu görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret eder.

Kahve falında komşudan et almak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir komşunun taşındığını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu kadınları görmek bir yere taşınmaya, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında hasta komşu görmek çaresiz durumlara düşeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu adamı görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir