AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuda kalmak

Kahve falında komşuda kalmak

Kahve falında komşuda kalmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuda kalmak gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında komşuda kalmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşularla kavga etmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir komşuyu görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında komşudan un almak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşumu hamile görmek cebinin para göreceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında komşuya ayakkabı görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir