AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını yazılı görmek

Kahve falında adını yazılı görmek

Kahve falında adını yazılı görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir fitne çıkarmaya, sağlıklı ve zinde olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, işinin de hep yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adını yazılı gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında adının yazıldığını görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi adını yazılı görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adını yazılı görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında adının yazılı olduğunu görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında adının yazılı olduğu kağıt görmek dualarının karşılığını göreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin adını görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evleneceğin kişinin adını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalettir.

Kahve falında ali adını görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir