AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye yaptığını görmek

Kahve falında kolye yaptığını görmek

Kahve falında kolye yaptığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye yaptığını gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında kolye küpe takmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kolye görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye hediye etmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli taşlı kolye görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mücevher kolye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük altın kolye takmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında fil kolyesi görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kolye takmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir