Kahve falında kolye ve yüzük görmek

Kahve falında kolye ve yüzük görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayatına bakacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, gülen yüzünün de solacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye ve yüzük gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında altın yüzük kolye görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yeni bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci kolye ve yüzük görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kolye ve yüzük görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye yüzük görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında kolye yüzük takmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük ve kolye görmek işlerinin günden güne bozulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir