AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak

Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak

Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında hediye altın kolye almak güzel huylarını terk edeceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye hediye etmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında altın kolye hediye vermek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye hediye almak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye hediye edildiğini görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hasretlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir