AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun çıktığını görmek

Kahve falında kolunun çıktığını görmek

Kahve falında kolunun çıktığını görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kısmetin açılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kolunun çıktığını gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında kolundan yılan çıktığını görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun çıktığını görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan solucan çıktığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kolundan böcek çıktığını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir