AnaSayfa / Genel / Kahve falında arzu görmek

Kahve falında arzu görmek

Kahve falında arzu görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yıkılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arzu gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında arzulu öpüşmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arzu ismi görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arzu etmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işaret eder.

Kahve falında arzuya kavuşmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında arzu duymak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arzu görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir