AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk atmak

Kahve falında koltuk atmak

Kahve falında koltuk atmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, ticarette yol katedeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk atmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında koltuk atmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında evden koltuk atmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskimiş koltuk görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişçi koltuğu görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dişçi koltuğuna oturmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri siyah koltuk görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altını temizlemek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir