AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu yanık görmek

Kahve falında kolunu yanık görmek

Kahve falında kolunu yanık görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu yanık gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında kolunu yanık görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kol yanığı görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunun yanık olduğunu görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda yanık görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu yanık görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık kol görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek yanığı görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş yanığı görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir