AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük denemek

Kahve falında yüzük denemek

Kahve falında yüzük denemek sıkıntının günden güne artacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, anlaşmalardan cayılacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük denemek gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Kahve falında altın yüzük denemek bereketin ve verimin çoğalacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük denemek terslik yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük denemek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlik denemek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, malvarlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mağazada elbise denemek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mont denemek hafif ve iyi hissedeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, borçların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir