AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan çantayı bulmak

Kahve falında kaybolan çantayı bulmak

Kahve falında kaybolan çantayı bulmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaybolan çantayı bulmak gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında kaybolan çantayı bulmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybettiği çantayı bulmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybettiğini görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan çanta görmek ister istemez başının belaya gireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında çantasını kaybettiğini görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çanta kaybolması görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan çantayı aramak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir