AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantanın kaybolmasını görmek

Kahve falında çantanın kaybolmasını görmek

Kahve falında çantanın kaybolmasını görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çantanın kaybolmasını gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında çantayı kaybettiğini görmek müjdeli haberler alacağına, yeni iş kollarına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan çantayı aramak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybettiğini görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantasını kaybettiğini görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan çanta görmek iftiraya uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kaybettiği çantayı bulmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çanta kaybolması görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir