AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokorec yemek

Kahve falında kokorec yemek

Kahve falında kokorec yemek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Kahve falında kokorec yemek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında ekmek arası kokoreç yemek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kokorec yemek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kokoreç görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kokoreç pişirmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kokoreç yediğini görmek nefsine uyacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında kokoreç satmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında batırık yemek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir