AnaSayfa / Genel / Kahve falında batırık yemek

Kahve falında batırık yemek

Kahve falında batırık yemek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında batırık yemek gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında batırık yemek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, haberler alacağına inanılır.

Kahve falında batırık yapmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında eve yemek geldiğini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında biriyle yoğurt yemek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında cürük elma yemek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemekte bulunmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek suyu görmek doğru bir karar verileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında etli pide yemek umutsuz olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir