AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçun kovaladığını görmek

Kahve falında koçun kovaladığını görmek

Kahve falında koçun kovaladığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Kahve falında koçun kovaladığını gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında koçun kovaladığını görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koçun derisini yüzmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koçun saldırısına uğramak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında koçun boynuzladığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine inanılır.

Kahve falında koçun saldırdığını görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koçun boynuzunu görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir