AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçun boynuzunu tutmak

Kahve falında koçun boynuzunu tutmak

Kahve falında koçun boynuzunu tutmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, küfürlü söze, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, parasının ve makamının artacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koçun boynuzunu tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında koçun boynuzunu tutmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında koçun boynuzunu görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında koçu tutmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koçun kovaladığını görmek tatsızlıklar çıkacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşam koçu görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında koçun saldırdığını görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir