AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını banyo yaptırmak

Kahve falında kocasını banyo yaptırmak

Kahve falında kocasını banyo yaptırmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kocasını banyo yaptırmak amaçlarına nail olacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasıyla banyo yapmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının banyo yaptığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, ortağından ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını banyoda görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kocayla banyo yapmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulur.

Kahve falında kocasını banyo yaparken görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında banyoda kurtçuk görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini banyo yaparken görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yeni adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir