AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaya beddua etmek

Kahve falında kocaya beddua etmek

Kahve falında kocaya beddua etmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yeni işler alacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaya beddua etmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında kocaya beddua etmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında kocasına beddua ettiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kocasına beddua etmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneye beddua etmek çok büyük zorluklar atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında haklı yere beddua etmek borçlarından kurtulacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak beddua etmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına inanılır.

Kahve falında düşmana beddua etmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında babasına beddua etmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir