AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı yatarken görmek

Kahve falında kocayı yatarken görmek

Kahve falında kocayı yatarken görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Kahve falında kocayı yatarken gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Kahve falında kocasını yatarken görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocayı yatarken görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanla yattığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının hastanede yattığını görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını hastanede yatarken görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla yattığını görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir