AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını görmek

Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını görmek

Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının başkasıyla yattığını görmek patron koltuğunda oturacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını yatarken görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kocayı yatarken görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında kocanla yattığını görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının hastanede yattığını görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek çalıştığına değeceğine, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının yattığını görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir