AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında kocasının işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında kocasının işten çıkarıldığını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında kocasının işten çıkarıldığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işten çıkarılmak ve ağlamak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının işten çıkarıldığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakının işten çıkarıldığını görmek yanlış işler yapacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin işten çıkarıldığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının işten çıkarıldığını görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir