AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının ezan okuduğunu görmek

Kahve falında kocasının ezan okuduğunu görmek

Kahve falında kocasının ezan okuduğunu görmek huzurunun kaçacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişinin daha çok kazanacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının ezan okuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kocasının ezan okuduğunu görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet eder.

Kahve falında ezanı yarım okumak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında minarede ezan okumak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında türkçe ezan okumak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezanı eksik okumak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ezan okumak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel ezan okumak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin içinde ezan okumak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir