AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka bir erkekle görmek

Kahve falında kocasını başka bir erkekle görmek

Kahve falında kocasını başka bir erkekle görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında kocasını başka erkekle görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir erkekle görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka koca görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanızı başka bir kadınla görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka biri olarak görmek çok günah işleyeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kederinin dağılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir