AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını banyoda görmek

Kahve falında kocasını banyoda görmek

Kahve falında kocasını banyoda görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını banyoda gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Kahve falında kocayla banyo yapmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını banyoda görmek günlerini hastanede geçireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını banyo yaptırmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının banyo yaptığını görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını banyo yaparken görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına yorulur.

Kahve falında kocasıyla banyo yapmak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle banyo yapmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetli banyo yapmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir