AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle banyo yapmak

Kahve falında bir erkekle banyo yapmak

Kahve falında bir erkekle banyo yapmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, parasız günler geçireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle banyo yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında erkekle banyo yapmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında erkekle beraber banyo yapmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya yorulur.

Kahve falında bir erkekle banyo yapmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayal kırıklığına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin yanında banyo yapmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle banyo yapmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerle banyo yapmak büyük işlere imza atacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek erkeğe banyo yapmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle banyo yapmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir